Tervetuloa

LUONTOA JA RAUHAA

Vuokramökit ja -huvilat Saimaalla. Lomahuvilat alkaen 170€/vrk, kesämökit alkaen 50€/vrk.

NORPPA-MAJAT - Vuokramökit ja -huvilat Saimaalla

Norppa-Majojen tasokkaat vuokramökit ja- huvilat sijatisevat Savonlinnassa, kauniin ja puhtaan Saimaan rannalla. Lomahuvilat ja mökit ovat rauhallisilla paikoilla, jokainen oma-rantaisella tontilla. Haluamme tarjota vieraillemme rauhaisan, luonnonkauniin ympäristön levähtää, harrastaa ja nauttia Saimaasta.

Syksyn tähtitarjous! Kaikista Norppa-Majojen mökeistä 1.10.-19.12.2020 normaalihinnoista -25 %. Lisäksi lokakuun aikana viikon loman varanneille ilmainen savusaunaelämys! Tarjous koskee vain uusia varauksia. Min. varausaika 2 vrk.

SAIMAAN KAUNEUTTA

Saimaa on yksi Euroopan suurimmista järvistä. Norppa-Majojen vuokramökit -ja huvilat sijaitsevat Saimaan sylissä. Upeat järvimaisemat ovat ulottuvillasi ympäri vuoden. Norppa-Majojen vuokramökit ja -huvilat ovat sinua varten.

VUOKRAMÖKIT JA -HUVILAT

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja tule nauttimaan Saimaasta.

SOUKANNIEMI

Majoittuu 6+2

Alkaen 200€/vrk

KALLIONIEMI

Majoittuu 6

Alkaen 170€/vrk

POVENLAHTI HIRSI

Majoittuu 6

Alkaen 170€/vrk

POVENLAHTI KELO

Majoittuu 4+2

Alkaen 170/vrk

SAVUSAUNA

Savusauna max 6:lle

150€+ 15 €/henkilö
Keittiö ja rantapatio uusittu 2019 !

RANTA-AHO

Majoittuu 2+2

Alkaen 90€/vrk
Uusi keittiö ja aurinkonergiajärjestelmä!

LAITURNIEMI

Majoittuu 2+2

Alkaen 65€/vrk

PIKKU-MÖKKI

Majoittuu 2+2

Alkaen 50€/vrk

SOUKANLAHTI

Majoittuu 2+2

Alkaen 50€/vrk

USKOMATONTA KAUNEUTTA

Saimaa on tuhansien pienten saarien ja metsien sokkelikko. Saimaalla on maailman pisin rantaviiva, noin 14 500 kilometriä, ja saaria Saimaalla on yli 13 000. Saimaa on Suomen suurin järvi ja neljänneksi suurin makean veden vesistö Euroopassa. Saimaa tarjoaa upean ympäristön rauhalliseen lomanviettoon, mutta myös eri harrastuksiin ja aktiviteeteihin luonnossa. Norppa-Majojen vuokramökit ja -huvliat ovat keskellä tätä kaikkea kauneutta.

LEPPOISTA JA MUKAVAA HUVILAELÄMÄÄ

Hyvin varustellut lomahuvilat sijaitsevat aivan Saimaan rannalla, ja kaikissa on myös perinteinen puulämmitteinen rantasauna.

PERINTEISTÄ KESÄMÖKKITUNNELMAA

Jos pidät enemmän perinteisemmästä suomalaisesta kesämökkeilystä, kantovedestä, öljylampun valosta ja ulkopuuceestä, niin sekin onnistuu. Miksipä siis et ottaisi pientä irtiottoa arjen kiireestä keskelle luonnonrauhaa?

TIETOJA MEISTÄ

Norppa-Majat on perhe-yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1996. Maatilatoiminnan ohessa käynnistimme mökkivuokrauksen jo 1980-luvun alussa. Lämpimästi tervetuloa Norppa-Majoille.

KYSYMYKSIÄ ?