Yleisohjeet

Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka, ellei Norppa-Majojen kanssa ole toisin sovittu.

Avainten luovutus ja ajo-ohjeet
Asiakas saa varausvahvistuksen yhteydessä ajo-ohjeet kohteeseen ja asiakas sopii avaintenluovutuksesta Norppa-Majojen kanssa. Arvioitu saapumisaika tulee ilmoittaa Norppa-Majoille.

Loma-asunnnossa majoittuvien määrä
Loma-asuntoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin loma-asunnon kuvauksessa on mainittu. Majoittuvien henkilömäärä määräytyy vuodepaikkojen mukaan, jotka on mainittu lomakohteen perustiedoissa. Teltan, asuntovaunun tai -auton käyttö loma-asunnon alueella ilman Norppa-Majojen lupaa on kielletty.

Lemmikit
Lemmikkieläinten tuonti loma-asuntoon on kielletty, jollei sitä ole loma-asunnon tiedoissa erikseen mainittu tai erikseen sovittu Norppa-Majojen kanssa.

Mökin hintaan kuuluu
Hintaan sisältyvät loma-asunnon, saunan ja soutuveneen vapaa käyttöoikeus sekä loma-asunnon kuvauksessa mainitut varusteet ja palvelut. Mökissä on aina tarvittavat kalusteet, siivousvälineet, ruokailuvälineet ja ruuanvalmistuksessa tarvittavat välineet. Lämmitykseen tarvittavat polttopuut ja sähkö sisältyvät hintaan.

Mökin hintaan eivät kuulu
Hintaan eivät kuulu pesuaineet, mausteet, wc-paperi eikä talouspaperi.

Koneiden ja laitteiden käyttö
Norppa-Majat ohjeistaa koneiden ja laitteiden käyttöön luovuttaessaan kohteen asiakkaan käyttöön, jollei loma-asunnossa ole ohjeita laitteiden ja koneiden käyttöön.

Lisäpalveluna varattavien välineiden tai varusteiden käyttö
Lomakohteen tuotetiedoissa mainittuja lisäpalveluja tai varusteita voi varata loma-asunnon varaamisen yhteydessä tai myös tiedustella niiden saatavuutta loman aikana. Lisäpalveluna varatut varusteet (esim. perämoottori) ovat asiakkaan käytettävissä erikseen sovitun ajan.

Liinavaatteet
Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai varaa ne maksullisena lisäpalveluna Norppa-Majoilta. Liinavaatesetti sisältää lakanan, tyynyliinan, pussilakanan, käsipyyhkeen ja kylpypyyhkeen. Vuoteiden käyttö ilman liinavaatteita on kielletty.

Siivous
Asiakas vastaa loma-asunnon siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä tai varaa loppusiivouksen maksullisena lisäpalveluna (varattava ennen loman alkua). Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu, on Norppa-Majoilla oikeus periä vähintään hinnaston mukainen siivousmaksu. Mikäli loppusiivousta ei tilata, pitää vuokralaisen tehdä seuraavat asiat:
– mattojen puistelu
– lattioiden imurointi ja pyyhkiminen
– liinavaatteiden poisto vuodevaatteista
– astioiden pesu ja laitto niille kuuluville paikoille
– keittiötasojen, lieden ja pöytien pyyhkiminen
– WC-altaan pesu
– roskien vienti niille osoitettuun paikkaan
– tulisijan puhdistus

Vahingot
Asiakas on velvollinen korvaamaan loma-asunnolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Norppa-Majoille.

Valitukset
Kaikki loma-asuntoon liittyvät valitukset on esitettävä viipymättä Norppa-Majoille. Mikäli asia ei ole korjattavissa välittömästi, mahdollinen korvausvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Korvausvastuu rajoittuu korkeintaan mökkivuokran suuruiseen summaan.