Tervetuloa

LUONTOA JA RAUHAA

Lomahuvilat alkaen 185€/vrk, kesämökit alkaen 75€/vrk.

Pakolliset tiedot on merkitty* *NORPPA-MAJAT - Vuokramökit ja -huvilat Saimaalla

Norppa-Majojen tasokkaat vuokramökit ja- huvilat sijaitsevat Savonlinnassa, kauniin ja puhtaan Saimaan rannalla. Lomahuvilat ja mökit ovat rauhallisilla paikoilla, jokainen oma-rantaisella tontilla. Haluamme tarjota vieraillemme rauhaisan, luonnonkauniin ympäristön levähtää, harrastaa ja nauttia Saimaasta.

SAIMAAN KAUNEUTTA

Saimaa on yksi Euroopan suurimmista järvistä. Norppa-Majojen vuokramökit -ja huvilat sijaitsevat Saimaan sylissä. Upeat järvimaisemat ovat ulottuvillasi ympäri vuoden. Norppa-Majojen vuokramökit ja -huvilat ovat sinua varten.

LOMAHUVILAT JA KESÄMÖKIT

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja tule nauttimaan Saimaasta.

Norppaniemi

Majoittuu 4

Alkaen 250€/vrk

Soukanniemi

Majoittuu 6+2

Alkaen 215€/vrk

Kallioniemi

Majoittuu 6

Alkaen 190€/vrk
Rental cottage vuokramökki Saimaa

Povenlahti Hirsi

Majoittuu 6

Alkaen 190€/vrk

Povenlahti Kelo

Majoittuu 4+2

Alkaen 190€/vrk
Rental cottage vuokramökki Saimaa

Savusauna

Savusauna max 6:lle

250€+ 15 €/henkilö
Rental cottage vuokramökki Saimaa
Keittiö ja rantapatio uusittu 2019 !

Ranta-Aho

Majoittuu 2+2

Alkaen 105€/vrk
Rental cottage vuokramökki Saimaa
Aurinkonergiajärjestelmä

Laiturniemi

Majoittuu 2+2

Alkaen 85€/vrk

USKOMATONTA KAUNEUTTA

Saimaa on tuhansien pienten saarien ja metsien sokkelikko. Saimaalla on maailman pisin rantaviiva, noin 14 500 kilometriä, ja saaria Saimaalla on yli 13 000. Saimaa on Suomen suurin järvi ja neljänneksi suurin makean veden vesistö Euroopassa. Saimaa tarjoaa upean ympäristön rauhalliseen lomanviettoon, mutta myös eri harrastuksiin ja aktiviteeteihin luonnossa. Norppa-Majojen vuokramökit ja -huvliat ovat keskellä tätä kaikkea kauneutta.

LEPPOISTA JA MUKAVAA HUVILAELÄMÄÄ

Hyvin varustellut lomahuvilat sijaitsevat aivan Saimaan rannalla, ja kaikissa on myös perinteinen puulämmitteinen rantasauna.

PERINTEISTÄ KESÄMÖKKITUNNELMAA

Jos pidät enemmän perinteisemmästä suomalaisesta kesämökkeilystä, kantovedestä, öljylampun valosta ja ulkopuuceestä, niin sekin onnistuu. Miksipä siis et ottaisi pientä irtiottoa arjen kiireestä keskelle luonnonrauhaa?

TIETOJA MEISTÄ

Norppa-Majat on perhe-yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1996. Maatilatoiminnan ohessa käynnistimme mökkivuokrauksen jo 1980-luvun alussa. Lämpimästi tervetuloa Norppa-Majoille.