NÄE, KOE JA NAUTI

Norppa-Majoilla on paljon nähtävää ja koettavaa - vain mielikuvitus on rajana.

TEKEMISTÄ

Miten olisi kalastus, melonta tai SUP-lautailu? Entä oletko koskaan nauttinut savusaunan löylyistä ?

NÄHTÄVÄÄ

Savonlinna on vain 35 kilometrin päässä, ja lähellä ovat myös kaunis Punkaharjun alue sekä Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot.

SHOPPAILU JA RUOKAILU

Maista paikallisia herkkuja, esimerkiksi tuoretta paikallista kalaa. Tutustu myös paikallisiin käsityötuotteisiin ja designiin.

NAUTI SAIMAASTA

Melonta tai SUP-lautailu kauniina kesäpäivänä on kokemuksen arvoinen. Talvella voit samoilla metsissä lumikengillä tai hiihdellä Norppa-Majojen omalla metsäladulla. Retkipäivän kruunaa nuotikahvit laavulla. Tutustu Norppa-Majojen vuokravälinetarjontaan.

KALASTUS SAIMAALLA

Saimaa on kalaisa vesistö ja tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuudet kalastamiseen. Täällä voi onkia, virvelöidä tai pilkkiä. Kysy tarvittaessa kalastuslupavaatimuksista Norppa-Majoilta.

SAMOILE METSISSÄ

Norppa-Majoilla on oma merkitty ja helppokulkuinen luontopolku (3 km) kauniissa metsä- ja järvimaisemissa. Keräile marjoja, sieniä, tee laavulla nuotiot ja nauti metsäretkellä eväät. Alueellamme on myös runsaasta metsäteitä maastopyöräilyyn.

VENERETKET SAIMAALLE

Norppa-Majat järjestää veneretkiä Saimaalle. Erityisesti toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa on mahdollisuus nähdä saimaannorppa. Tutustu retkitarjontaamme.

KOE PERINTEINEN SAVUSAUNAELÄMYS

Oletko koskaan kokenut perinteistä suomalaista savusaunaa? Suosittelemme sitä lämpimästi. Varaa oma savusaunaelämyksesi nyt.

TUTUSTU SAVONLINNAAN

Savonlinnan alue on Saimaan helmi. Savonlinna on kaunis ja eläväinen 35 000 asukkaan pikkukaupunki Itä-Suomessa, Saimaan vesistön suojassa. Savonlinna on tunnettu erityisesti vilkkaana kesäkaupunkina. Vaikka Savonlinnan Oopperajuhlat on ansaitusti kuuluisin kesätapahtuma Savonlinnassa, on Savonlinnan alueella ympäri vuoden paljon muitakin kiinnostavia kulttuuri- ja paikallisia tapahtumia.

TUTUSTU YMPÄRISTÖÖN

Savonlinnan lähistöllä on monia vierailu- ja tutustumiskohteita ympäri vuoden, esimerkiksi Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot ja kaunis Punkaharjun alue.

OSTOKSET SAVONLINNASSA

Tutustu paikallisiin käsityötuotteisiin ja designiin.

PAIKALLISHERKUT

Savonlinnan ravintoloiden erikoisuuksia ovat Saimaan tuore kala ja puhtaista paikallisista raaka-aineista valmistetut ruoat.

OLE YHTEYDESSÄ

Jos kysyttävää, olethan yhteyksissä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Lähetä meille viesti

norppamajat@norppamajat.fi

Soita meille

+358 500 925 220