YLEISOHJEET

Sisään- ja uloskirjautuminen
Lomahuvila/kesämökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka, ellei Norppa-Majojen kanssa ole toisin sovittu.
Avainten luovutus ja ajo-ohjeet
Asiakas saa varausvahvistuksen yhteydessä ajo-ohjeet lomakohteeseen ja asiakas sopii avaintenluovutuksesta Norppa-Majojen kanssa. Arvioitu saapumisaika tulee ilmoittaa Norppa-Majoille.
Lomahuvilassa/kesämökissä majoittuvien määrä
Lomahuvilaa/kesämökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin lomakohteen kuvauksessa on mainittu. Majoittuvien henkilömäärä määräytyy vuodepaikkojen mukaan, jotka on mainittu lomakohteen perustiedoissa. Teltan, asuntovaunun tai -auton käyttö loma-asunnon alueella ilman Norppa-Majojen lupaa on kielletty.
Lemmikit
Lemmikkieläinten tuonti lomakohteeseen on kielletty, jollei sitä ole kohteen tiedoissa erikseen mainittu tai asiasta erikseen sovittu Norppa-Majojen kanssa.
Lomahuvilan/kesämökin hintaan kuuluu
Hintaan sisältyvät lomakohteen, saunan ja soutuveneen vapaa käyttöoikeus sekä lomakohteen kuvauksessa mainitut varusteet ja palvelut. Mökissä on aina tarvittavat kalusteet, siivousvälineet, ruokailuvälineet ja ruuanvalmistuksessa tarvittavat välineet. Lämmitykseen tarvittavat polttopuut ja sähkö sisältyvät hintaan.
Lomahuvilan/kesämökin hintaan ei kuulu
Hintaan eivät mm. kuulu lomakohteen loppusiivous, pesuaineet, mausteet, wc-paperi eikä talouspaperi.
Koneiden ja laitteiden käyttö
Norppa-Majat ohjeistaa koneiden ja laitteiden käyttöön luovuttaessaan lomakohteen asiakkaan käyttöön, jollei lomakohteessa ole ohjeita laitteiden ja koneiden käyttöön.
Lisäpalveluna varattavien välineiden ja varusteiden käyttö
Lomakohteen tuotetiedoissa mainittuja lisäpalveluja tai varusteita voi varata lomakohteen varaamisen yhteydessä tai myös tiedustella niiden saatavuutta loman aikana. Lisäpalveluna varatut varusteet (esim. perämoottori) ovat asiakkaan käytettävissä erikseen sovitun ajan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
Liinavaatteet
Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai varaa ne maksullisena lisäpalveluna Norppa-Majoilta. Liinavaatesetti sisältää lakanan, tyynyliinan, pussilakanan, käsipyyhkeen ja kylpypyyhkeen. Vuoteiden käyttö ilman liinavaatteita on kielletty.
Siivous
Asiakas vastaa lomakohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä tai varaa loppusiivouksen maksullisena lisäpalveluna (varattava vähintään 3 päivää ennen kohteen vuokra-ajan päättymistä). Mikäli varauksen päättyessä ei asianmukaista siivousta ole suoritettu, on Norppa-Majoilla oikeus periä vähintään hinnaston mukainen siivousmaksu. Mikäli loppusiivousta ei tilata, pitää vuokralaisen tehdä seuraavat asiat: – mattojen puistelu – lattioiden imurointi ja pyyhkiminen – liinavaatteiden poisto vuodevaatteista – astioiden pesu ja laitto niille kuuluville paikoille – keittiötasojen, lieden ja pöytien pyyhkiminen – WC-altaan pesu – roskien vienti niille osoitettuun paikkaan – tulisijan puhdistus
Vahingot
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Norppa-Majoille. Ilmoitathan vahingoista, jotta ehdimme korjata vahingon ennen seuraavan asiakkaan saapumista.
Valitukset
Kaikki lomakohteeseen liittyvät valitukset on esitettävä viipymättä Norppa-Majoille. Mikäli asia ei ole korjattavissa välittömästi, mahdollinen korvausvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Korvausvastuu rajoittuu korkeintaan mökkivuokran suuruiseen summaan. Huolehdithan että oma matkavakuutuksesi on ajantasalla.